Hva heter du??? - Reisverslag uit Kristiansand, Noorwegen van Klaartje en Marieke - WaarBenJij.nu Hva heter du??? - Reisverslag uit Kristiansand, Noorwegen van Klaartje en Marieke - WaarBenJij.nu

Hva heter du???

Door: Klaartje en Marieke

Blijf op de hoogte en volg Klaartje en Marieke

20 Januari 2006 | Noorwegen, Kristiansand

Hei lieve mensen!!

We hebben echt het gevoel dat we hier al maanden zijn. Er zijn echter nog maar 2 weekjes voorbij. Ook in de laatste week zijn er weer een hoop onvergetelijke dingen gebeurd, zoals;

- Mijn eerste Noorse les;
Hei! Jeg heter Marieke. Jeg er fra Nederland... Super lachuh al die vreemde uitspraken!!

- Onze tweedaagse fieldtrip naar de bergstølhytta, in Kulia;
Het was een teambuildingsfieldtrip... errug lachuh dus! We moesten in groepjes van 4 op eigen houtje de luxe blokhut zien te vinden. Het eeste gedeelte mocht met bus, daarna was het 1,5 tot 2 uur ploeteren in de sneeuw! Daar aangekomen moesten we zelf activiteiten verzinnen en uitvoeren. Winnaar van deze kleine competitie was natuurlijk het groepje van Klaartje! We hebben ons eigen avondmaal gemaakt en nog tot in de late uurtjes het weerwolven spel gespeeld. De volgende dag hadden we een wedstrijd outdoor cuisine... Hoe kook je een zo smaakvol en representatief mogelijk 3 gangen menu op 2 gasbrandertjes in de sneeuw!! Zie foto's! Wie de uiteindelijke winnaar hiervan is krijgen we maandag te horen!

- Er wordt nog een klas gemaakt voor de Noorse les!! Dus is Klaar alvast goed aan het oefenen... Jeg heter Klaartje!! Kunnen we gezellie samen oefenen!

- Klaar die ff in een licht aangeschoten bui een tequilla naar binnen ad voor €9,50... Hahaha... Ook meteen laatste keer zei ze!! Maar evengoed blijft de kadotip/ valentijnstip/ ik ben gewoon aardig tip: alcohol!!! Maar gewone post is natuurlijk ook altijd welkom!

- Morgen gaan we hopelijk voor het eerst snowboarden, maar alleen als het weer een beetje opklaart... Onze buddy wil namelijk wel met ons daarheen rijden, maar de wegen zijn op het moment een beetje onbegaanbaar... Anders volgende week hopelijk!!

Zoals je ziet... We vermaken ons prima!!

Veel liefs,
Klaartje en Marieke

P.S. Als het goed is kunnen we binnenkort meer foto's op de site zetten, dan zal ik ff ons fotoboek bijwerken!!!

• 21 Januari 2006 - 12:02

Coby:

God dag Marieke en Klaartje, heb jullie foto's al gezien, zag er allemaal ergggggg lekker uit. Wat een prachtige omgeving. Jullie behuizing is ook mooi ziet er best gezellig uit. Wij gaan hier vanavond gezellig met z'n allen uit eten en drinken op jullie gezondheid en gave avonturen een extra borrel.hahahahahaha. Lieve groetjes en een dikke knuffel.

• 21 Januari 2006 - 13:29

Moon:

Ghallowwww ladies! Klinkt goed die week van jullie? Inmiddels al op je board gestaan en wat schansjes genomen? Klaar, that's the spirit, 9,50 neertellen voor een shotje! Veel plezier samen en succes met Noors leren! Dikke kus Moon

• 21 Januari 2006 - 13:57

Judith V.B.:

Hei Ladies! "Jeg heter Judith, jeg er fra Utrecht". Geinig taaltje, dat Noors! Klinkt allemaal su-per-relaxed, wat jullie daar allemaal meemaken... Klaar, hoe vond je de cd-rom trouwens??
    Liefs en dikke hollandse smakkerd, Juut

• 21 Januari 2006 - 14:52

Linda:

Hey ladies! Ik kan geen fotos zien!! Waar moet ik kijken?? Ben wel benieuwd! Iig veelplezier maar dat hoef ik eigenlijk niet te zeggen want jullie vermaken je toch wel! Echt super leuk en ben kei jaloers op wat jullie allemaal meemaken en doen! Echt super te gek!!

xxx Linda

ps: update over hollandia.. nix...

• 21 Januari 2006 - 17:27

Joska:

Hai meiden,

Weer leuk, weer veel! Het blijft maar doorgaan lijkt het zo!
    En dus alweer een 'aparte' tequilla-actie van Klaar, maar dat zijn we gewend he?! ;)
    Ik heb ondertussen al 4x mijn verjaardag gevierd, dus kan niet op! En vanavond al weer gezellig avondje bij Inge thuis (MA1-reunie).

Veel liefs, Joska...

• 21 Januari 2006 - 19:24

Maud:

Hey marieke en klaartje, zo te lezen vermaken jullie je prima.Ik zit nu in Costa Rica. Heb een goede vlucht gehad en al mijn begage mee mogen nemen.De eerste 3 dagen zijn nu achter de rug en ik kan niets anders zeggen dan dat het hier super is.De mensen hier zijn erg vriendelijk...veel plezier de komende dagen. kus Maud

• 22 Januari 2006 - 19:02

Kim:

Hi meiden, Leuke verhalen! En wij maar klagen dat de alcohol in NL al duur is. Dus nu is de uitspraak pas echt van toepassing: Geniet, maar drink met mate. Have fun girls!
    x

• 23 Januari 2006 - 07:51

Afra:

Hee Klaranorski!
    Goede actie van dat adje! Ik heb donderdag geen biertjes meer op je kunnen drinken in de boekanier omdat er wat kutte dingetjes tussen kwamen maar dat mail ik je nog wel. Geniet daar in elk geval heej!!
    Dikke kus,
    Af

• 23 Januari 2006 - 09:54

Oma:

hallo marieke
    leuk wat van je te horen. zo te zien gaat 't je goed, lekker veel sneeuw wat wil je nog meer\ heel veel lieve groetjes en een dikke knuffel van oma tot wederhoren dag

• 23 Januari 2006 - 11:40

Suuske:

He girlzz,

Is het legaal om alcohol per post te versturen??
    Dikke X

• 23 Januari 2006 - 13:45

Debora:

Hee Klaar, dat klinkt erg goed in Noorwegen! Hoe zijn de Noorse mannen, daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar! KUS Deb

• 23 Januari 2006 - 15:13

Felice:

Heej !!
    Echt grappig om jullie verhalen zo te lezen! Zo te zien wordt het nog wat, ook met de noorse taal! Klaartje je kan nu nooit meer klagen om alcohol misbruik ;) Hopelijk heb je genoten van je 9,5 voor tequilla!
    Ik wil je ff melden dat ik je wel mis hoor zo met de trainingen!
    Heel veel plezier daar en niet té zat he!
    Dikke kus, felice

• 23 Januari 2006 - 17:22

Evelien:

he wiefkes!
    klaartje, RESPECT man, tequila atten, moet je ook niet doen man...ach ja als ik het aan iemand zou moeten toevertrouwen zou jij ook bovenaan mijn lijstje staan, hihi. meiden, veul schik daar en geniet van de sneeuw en tja...je weet wel, heeeeel veel andere dingen, haha
    gullie zijt stoer!
    x evelien

• 24 Januari 2006 - 11:01

Bart:

zo'n lelijke taal, niet om aan te zien. En voor mij ook niet om te horen. Me llamo Bart = veel beter!
    we gaan zo weg en dan vliegen!!Spannend!!!
    KUS en echt stom dat ik geen kus van je kan krijgen. Haha

• 26 Januari 2006 - 21:37

Jose Sw.:

wat een prachtige foto's meiden, en zo te zien is het erg genieten daar. sportief gebeuren of allelei gebied!!!!!!!!!.Ben blij op bijna elke foto lachende gezichten te zien.
    xxx Jose

• 26 Januari 2006 - 22:19

Jan Buil:

Hi feestgangers,

Aan de foto's te zien vermaken jullie je prima. De mannen vallen ook goed in de smaak?!
    Ik moet het programma nog even bestuderen. Kom nog terug op het bezoek in de 8ste week. Jullie horen daar spoedig meer over.
    Groetjes aan jullie beiden en liefs en een dikke knuffel voor Marieke.

• 28 Januari 2006 - 15:52

Laura:

Heeeeeeee Klara en Marieke,

Leuk om jullie verhalen te lezen en mooie foto's. Krijg de indruk dat jullie je goed vermaken!
    Veel plezier nog, x Lau

• 28 Januari 2006 - 16:04

Britt:

Hoe vet!?!? (of nie klaar)
    Ziet r echt leuk uit meiden!!
    xx

• 28 Januari 2006 - 19:48

Bart:

Hola,
    Het is hier super!!
    lekker weer hier! 20 graden, nu is het regenseizoen. maar dat is net zoals de zomer in nederland!
    vette stad hier!
    gaan jullie nog iets spanneds doen daar
    kus

• 29 Januari 2006 - 12:09

Daniëlle:

Hi ladys,

Wat een lucky birds zijn jullie! Ziet er allemaal erg gezellig uit. Leuke foto's ook. Die Hollandse hunk Martijn kwam me erg bekend voor, komt volgens mij uit Horst. Jaja de wereld is klein. Veel plezier nog daaro, dikke kus en groetjes van Daniëlle

• 29 Januari 2006 - 19:35

Marianne Van De Laar:

ziet er zeeeeer ontspannen en plezierig uit, zowel buiten als binnen! jullie maken het daar wel!
    nog een fijne tijd verder, groetjes marianne

• 29 Januari 2006 - 21:05

Jan Buil:

Dag Marieke en Klaartje,

De carnavalsvakantie is van zaterdag 25 februari tot en met zaterdag 4 maart. Volgens mij is dat week 9, of niet? Laat mij even weten of jullie dan ook af en toe thuis zijn in Kristiansand..??? Als jullie helemaal niet thuis zijn die week, dan heeft een eventuele reis naar Kristiansand geen zin. Je hoeft ook niet overdag thuis te zijn, of de hele week, maar zo af en toe een moment om even samen te babbelen, iets eten, wat drinken (water heb ik begrepen) etc.
    Ik hoor van je Marieke ?

Een dikke kus en een knuffel van papa.

• 30 Januari 2006 - 20:02

Inge (niet)ieh-ieh En Afra Kots-kots:

Heeej Klaar(gekomen??)!
    Wij dachten..laten we die Noorse sferen hier ook es proberen..met betaalbare (hier wel ;) ) jagermeister..helaas...afra in de prak..letterlijk en brak...en inge...wonder boven wonder..niet uitgeweest donderdag, dus geen ieh-ieh..maar daar gaat snel verandering in komen..Ben tabee en bier halee!!! Groeten van de korvel-chickies!!Smak

• 01 Februari 2006 - 11:02

Suuske:

He lieve meiden, Alles lekker daar? Jullie foto's zijn echt gaaf! OOOhhhh die omgeving is zoooo mooooi!! Miss you! dikke x