Trippin!
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg Klaartje en Marieke
28 Juni 2006 | Noorwegen, Kristiansand
Wat ik toen nog niet wist was dat je super veel nieuwe mensen leert kennen als je alleen op pad bent. Zelfde dag een Engelse gast ontmoet, was onderweg naar Australië, zonder te vliegen... Doe eens gek zeg! Heb met een Nederlands meisje en een Argentijnse jongen NL-ARG gekeken op groot scherm... Uhhmm met een Engelse rare gast en leuk meisje uit USA 5 uur wezen hiken... Ik, 1/2 jaar outdoor student, uiteraard bepakt met... een plastic tas! Haha... (Kleine rugzak vergeten...) Met een Poolse jongen beetje Bergen rond gekrost en dom midzomernachts festival gecheckt... Maar was niet de moeite waard... Erg gezellie jeugd hostel iig!
Ik na 4 nachten heel Bergen wel gezien en op met m'n tent naar m'n natuur tripje. Kom ik in Voss aan... Is het daar Extreme Sports week!! Weet je hoe vet! Ik met m'n tent tussen allemaal paragliders... Vrienden gemaakt met wat oudere gasten... Krijg ik de volgende dag gewoon een gratis tandem paraglide ritje aangeboden!! Juhu! Was vetjes! Opening van het festival was ook gaaf! Was veel te doen!
Na 2 nachten Voss ik dan uiteindelijk mijn natuur trip vervolgd, met wat maten van het jeugd hostel die hetzelfde tripje maakte die dag! Erg gezellie en mooi! Hop en daarna de trein in terug naar Kristiansand...
Zzzzoooo.... Floeps... en ineens was de week voorbij! Haha... Fijn om weer thuis te komen in Kristiansand! Nu lijkt de tijd allemaal te snel te gaan en is ons pap al over een paar dagen hier... Zucht... Soms wel verdrietig, wil geen afscheid nemen!!! Maja, ook wel ERRUG fijn iedereen dadelijk weer te zien als ik thuis kom! Hahaha... Hoezo klink ik dubbel???
Maja... voor de organisatie van mijn dikke 'welkom terug parade' door Schijndel: De prinsesen wagen zal (waarschijnlijk) 8 juli weer het land binnen rijden!! Details volgen!!
Dikke zoen,
Marieke
P.S. Zet ook maar vast een doos tissues klaar... Je weet maar nooit met die mood swings!!
28 Juni 2006 - 21:18
Kyra:
hey...weer leuk om te lezen..Vind het leuk dat je het zo leuk hebt!!! En hoop dat je alles niet te veel gaat missen maar je krijgt er vast weer een hoop voor terug!!
x -
28 Juni 2006 - 21:32
Inge Visker:
hey builtje..
klikt wel lekker hoor..gelukkig heb je het toch nog naar je zin gekregen op je tripje.. geniet nog maar lekker van je laatste daagjes en suc6 met afscheid nemen :( !!..liefs inge -
28 Juni 2006 - 21:56
Tante Yvonne Uit Venlo:
Prachtige foto's marieke!
Ik wens je een goede reis terug naar Schijndel, maar als ik allemaal die foto's bekijk van jou kan ik mij goed voorstellen dat je zo'n mooi land gaat missen.
groetjes en tot ziens
29 Juni 2006 - 03:22
Leen:
Hey Marieke, Ik volg nu al een poosje je avonturen en moet zeggen dat het heel goed klinkt! Sorry dat ik niet eerder heb gereageerd hoor. Al denk ik niet dat dat iets met je mood-swings te maken heeft (haha).
Gaaf dat je bent wezen paragliden.
hihi...moet ik metten denken aan mijn paraSAIL avontuur in Kroatië met die miss-verkiezing! Toch zal paragliden veel toffer zijn! Misschien als je weer in Nederland bent kunnen we een keer afspreken? Ben benieuwd naar je verhalen.
Kus Heleen -
29 Juni 2006 - 03:23
Leen:
Ik bedoel natuurlijk METEEN en niet "metten" AAARGH...zo'n hekel aan spel/typefouten -
29 Juni 2006 - 06:41
Margreet:
ola! (tja, wat is t in t noors?)
jij hebt je draai weer gevonden, GOED ZO! Als ik die foto's zie, en me je verhalen verbeeld, dan is mijn reislijstje weer langer geworden! Inmiddels moet ik 10 jaren plannen maken, jee wat is het prachtig daar! Het wordt nu wel weer hoog tijd dat je naar huis komt hoor! Kom je snel een keertje op school langs?? DIkke zoenen! Nog maar 1 week!!!!!!
Kussen,
Greet -
29 Juni 2006 - 09:35
Bergit:
JOW Mariek!
Klinkt wel gaaf!! stoer or!! en zeker dat paraglide ja, tegek!!haha weekje spanje wordt ook leuk! gaan we surfe enzo haha
veel plz nog met de laatste daagjes!! geniet ervan!!
kus bergit en tot snel weer! -
29 Juni 2006 - 09:37
Loes:
He stiefroomy! Bijna klaar he? Tegen de tijd dat jij weer in weg bent uit dromenland, ben ik uit mijn kamer, morgen al. Dus je snapt wel dat je verplicht naar het feest moet komen, en niet meteen terug gaan naar Voss of Bergen ofzo....Ik ben de komende weken weg, dus ga je daarna bellen, en afspreken!
Liefs Loes -
29 Juni 2006 - 09:59
Josien:
he lieve marie, haha, die mood swings klinken lekker marieks! Maar goed, jij maakt het ook weer mee. Echt, de foto's zijn tof, je verhalen zijn tof en jij bent er vast ook alleen maar toffer op geworden! Dus, hoop je weer heel snel te zien, als je weer in het brabantse land aantreed. Tot snel weer!! dikke kus Zjos -
29 Juni 2006 - 10:40
Patrieske:
He mariekse,
waar bende toch allemaal naar toe gegaan joh! Wel echt een wereldse ervaring die je niet snel zult vergeten. denk ook dat je achteraf pas beseft wat je allemaal gezien en meegemaakt hebt. Echt toppie! en als je terug bent moet je maar eens verhaal komen doen en een pilsje bij me komen drinken. Liefs Patries -
30 Juni 2006 - 18:28
Nahuel:
Nos hemos divertido muchisimo paseando, pescando y viendo futbal en Grimstad... Me encanto haberte conocido, te deseo lo mejor, y espero que este viaje a Noruega sea inolvidable para vos. Saludos!!!. -
30 Juni 2006 - 18:29
Kimmie Stumpers:
dag lieffie,
Klinkt allemaal erg vetjes en ben dan ook erg benieuwd naar alle verhalen. als je terug komt staat de BBQ bij ons aan dus kun je s'avonds nog ff langs wippen als je wil en anders zien we elkaar wel een andere dag die week.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kimmie
01 Juli 2006 - 08:20
Nordie:
He marieke het is ook fijn om jou weer heel huids terug te zien...maar je weet"afscheid nemen bestaat niet"we zien elkaar in ieder geval op LL(18-19-20 aug) see you soon xxxjes lowlandsRon&boswandeling Guda -
06 Juli 2006 - 13:20
Martijn:
yo Marieke,
ziet er ff vet uit die trip. enige wat ik ervan herken is Bergen (zal wel door die sneeuw van toen komen).
zie je gauw weer in Nederland, Schijndel, Tilburg of natuurlijk Nijmegen (4daagse..)
Kus!!