Lang leven de mood swings!!
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg Klaartje en Marieke
18 Juni 2006 | Noorwegen, Kristiansand
Daar zat ik dan... Alleen en verlaten in Kristiansand... Haha... Het afscheid was soms erg zwaar... Mijn klasgenoten waren allemaal erg close... En Klaar... Je was de beste!! Mis ze als een gek! :-( De enkele Noorse vrienden die ik hier heb, kunnen er simpelweg niet aan tippen!
Maja voel me ook nog steeds gezegend hier in dat mooie Noorwegen te zijn... Tering, kan er niet genoeg van krijgen, wat een mooi land is dit! De hele week hebben we vet mooi weer gehad, ben al zo bruin als een neger man!
Deze afgelopen week was erg raar! Lang leven de mood swings!!! Haha... Maar zeer waarschijnlijk was het thuis niet veel anders geweest, na dit hektische half jaar... Man wat was het vet! Oohh en voor de insiders; waar zullen die mood swings toch vandaan komen??? Haha... die weten wel genoeg! We gaan 't nog zwaar krijgen!
Goed nieuws!! Morgen vertrek ik naar Bergen om rond te reizen... Spannend!! Ik heb er super veel zin in!! Ik zal zo'n 1,5 tot 2 weken de west kust een beetje gaan verkennen en niet te vergeten de mooiste plekjes van Noorwegen ontdekken!! Kan niet wachten! Bepakt met een tent en vishengel... :-) Haha... ben benieuwd! Ik laat jullie weten hoe het was geweest!!!
Daarna komt mijn papa me met de car ophalen... (eerste week van juli) Erg fijn, aangezien ik waarschijnlijk meer zooi heb dan Klaar met d'r 38 kilo... Haha... Heb je daar nog voor moeten dokken? Had d'r moeten zien gaan... Hihi... en dan heeft ze nog zooi hier gelaten wat ik mee terug moet nemen!
Maar om het maar ff te weten; ik kom 7 of 8 juli dus thuis!!! Spannend! Kan niet wachten jullie weer allemaal te zien en te spreken! Ben benieuwd!!
Dikke kus en knuf,
Marieke
P.S. Toen klaar nog hier was ben ik nog op roadtrip geweest met paar klasgenoten en kwamen we Klaar en de rest tegen op Kjerag... Was vetjes!
18 Juni 2006 - 11:30
Josien:
He Marie, super veel plezier op je rondtrip samen je vishengel!! wel fijn dat je begin juli weer terug bent. Heb je namelijk toch wel beetje erg gemist!! Dus relaxed als je dadelijk weer in tillieburg bent. Als het goed is (en dat hoop ik echt) ben ik dan afgesturdeerd! Maar goed, doe jij maar eerst even nog meer genieten, en dat van dat negergedoe, dat kennen we wel bij jou. Moet dus voor die tijd zorgen dat we hier in nederland ook beetje bijbruinen!! Tot snel meis, hele dikke smakkerd josti -
18 Juni 2006 - 12:01
Evelien (d'n Alo):
Hey!
Raar he, dat nu een van je beste maten weg is? Maar goed, dat mag de pret zeker niet drukken in dat schitterend land. Wij gaan komende week knallen met de Demo (jammer dat je er niet bij bent) maar jij gewoon nog kei en kei genieten van je super gave ervaring die NOOIT meer iemand van je af zal pakken. he, gedraag je he?!
daaaaaaaaaaaaaaag x evelien -
18 Juni 2006 - 12:42
Kyra:
Hey,
Vind het leuk om te zien en te horen dat je het zo naar je zin hebt...Het eind komt in zicht heb je wel zin om weer naar huis te gaan???
ik zie je hopelijk snel weer een keer en geniet nog van de laatste paar weekjes!!
x en knuffel -
18 Juni 2006 - 16:11
Judith (Bok):
Hei Mariekske, leuk om nog ff een bericht van jou (alléén, dit keer) te lezen! Ik kan me voorstellen dat het erg raar moet zijn om nu ineens in je eentje daar te zijn, terwijl je eerst zo'n hechte groep om je heen had. Heb Klaar vorige week uitgebreid gesproken in de Beurs....hoop jou ook snel weer te zien in juli! Geniet d'r nog ff van, un bacio grande dall'Olanda! Juut -x- -
18 Juni 2006 - 18:53
Meri (als Je Me Nog Kent):
hey,
ik dacht ik ga ff naar noorsebipskes,om te kijken hoe het met je is.
zo te lezen is alles wel goed met jou:P
ik las dat je al in juli weer terugkomt,die half jaar is weer snel om,maar yah.
ik mis je nog wel hoor:$
groetjes
meri(als je me nog kent,van dtc koers) -
18 Juni 2006 - 19:02
Marieke:
Hey Meri!!!
Leuk nog van je te horen!! Ik weet niet of je dit nog leest, maar wens je serieus het beste! Ben benieuwd hoe het met je gaat! Hoe staat het met de belofte, moeilijk om aan te houden of niet? Het ga je goed!!
Marieke -
18 Juni 2006 - 20:57
Nordie:
He Marieke heel plezier daar op je rond reis we denken aan je dat weet je wel Groetjes lowlands ronnie en boswandeling guda -
18 Juni 2006 - 22:03
Med:
hallo alles goed -
19 Juni 2006 - 07:27
Freek:
Lief alles komt goed dat weet je, en thuis zit ik lekker op je te wachten, en super dikke knuffel van mij. aku tjinta ku pada mu..Cium cium -
19 Juni 2006 - 08:08
Maartje (FSH):
Hei Marieke,
geniet ervan de laatste weekjes. Stoere foto's trouwens; Peter zit naast me en is erg onder de indruk.
Groeten, Maartje -
19 Juni 2006 - 09:53
Klarchi!:
ha liebe schatse,
wat een lief berichtje! en wilde even zeggen dat JIJ OOK DE BESTE WAS! heel veel plezier met je heerlijk rondtrip zal echt super zijn, kijk uit naar de foto's. Stuttgard was echt VET stond op zijn kop afgelopen vrijdag, alleen maar oranjedus chill de bil!zie je snel weer, laat maar weten wanneer je er precies bent.
dikke kus en knuffel klaar -
19 Juni 2006 - 13:39
Linda:
Hey mariekje! Heel plezier op je laatste twee weken roadtrip! Geniet er nog maar ff van! Die fotos zien er inderdaad weer te gek uit (en gevaarlijk!! pfff hahaha). Kan geloven dat je daar graag nog ff blijft(alleen voor t landschap he...). Spreek je snel weer en hoop je hiero nog te zien!!!
Dikke kus en heel erg veel plezier nog!!
xxx linda -
19 Juni 2006 - 18:57
Meri:
hey,
het gaat wel goed met mij.
er is veel veranderd sinds ik hier ben enzo.
en dat heeft wel een positief effect op mij duzz..
Ik ben verast dat je die afspraak nog weet.
mijn antwoord is ja,ik heb/en houdt er nog steeds aan(ik houdt er ECHT aan)Het is wel moeilijk soms maar ik heb het wel onder controle.
Ik wil je ECHT bedanken voor die tijd op de koers.Je hebt echt veel voor mij betekent in die tijd.Ik vind het heel fijn dat je die afspraak nog weet want ik dacht dat je die was vergeten.Want elke keer als ik daar moeite mee heb denk ik ECHT serieus aan mijn belofte die ik aan jou heb gemaakt,want ik wil die echt niet verbreken.Ik ben ook niet meer die arrogante en passiefe meri,die ik was op de koers.Ja,ik ben tegenwoordig assertief en actief(had je niet verwacht he,haha)
WOW,ik heb echt een heel lang bericht geschreven,sorry man,maar ik moest echt dit allemaal vertellen aan jou.
Ik kijk wel op tegen jou.
Je bent best wel een voorbeeld voor mij.(ja,ik meen het echt,ik zeg dit niet om te slijmen)Kan nog steeds niet geloven dat ik dit allemaal heb geschreven best wel kei voor schut,maar ja ik moest het ff aan je laten weten.
nogmaals SORRY voor het lange berichtje,delete he maar ook meteen.
groetjes meri.
21 Juni 2006 - 13:56
Marieke:
He lieve mensen allemaal!
Ben nu in Bergen... De mood swings leven voort... Vanaaf voetbal op groot scherm!
En Meri... Nix voor schuts aan! Hoe stoer! ben trots op je meis! Sorry dat het over de site moet, maar hoe vet om te horen! Je maakt m'n dag!
Liefs
Marieke -
22 Juni 2006 - 09:31
Margreet:
eej meske!!!
het einde is alweer in zicht voor jouw! Jeetje, raar toch hoe de tijd voorbij vliegt, nietwaar? Het is donderdag vandaag, dalijk de laatste DEMO-voorstelling. Raar hoor, eindeloos geoefend,en de week van de shows vliegt voorbij alsof het niets is...wel enorm genoten. Ben dolbenieuwd hoe jouw trip gaat verlopen, vertel je me alles als je terug bent??? Meis, geniet er nog even van, hier is de zon net weer vertrokken...Tot snel!!!
KUS!!!!
Greet