En er was internet... - Reisverslag uit Kristiansand, Noorwegen van Klaartje en Marieke - WaarBenJij.nu En er was internet... - Reisverslag uit Kristiansand, Noorwegen van Klaartje en Marieke - WaarBenJij.nu

En er was internet...

Door: Klaartje en Marieke

Blijf op de hoogte en volg Klaartje en Marieke

09 Januari 2006 | Noorwegen, Kristiansand

Hier is dan eindelijk ons eerste berichtje uit Noorwegen!! Het is hier super relax! De groep met de internationale studenten is ook echt erg gezellie! Er worden nu 19 landen vertegenwoordigd. Hoe vet!? We hebben ook alweer 2 feesten gehad en morgen is de volgende!! Haha...
We wonen allebei in dezelfde studentenflat, die er om bekend staat er goede feesten te kunnen geven... ;-) We hebben een klein, gezellig (naja op de decoratie na) kamertje en moeten keuken en badkamer delen met onze roommate. Klaartje deelt dit met een Noors meisje, Marieke met een Engelse jongen. Daar komt pas eind deze week internet, dus het is nog ff wachten op de foto's!

Ons nieuwe adres:
Rom 201 B (Marieke)/ Rom 404 A (Klaartje)
Kongsgård Alle 7
4631 Kristiansand
gsm: +4799483716 (Marieke)
gsm: +4799481984 (Klaartje)

Tot snel!!!
Xie

P.S. Gelukkig is alles goed gekomen met ons overgewicht!! Maja, we willen natuurlijk ook niet dan onze bipskes kou vatten!!

• 09 Januari 2006 - 16:27

Bianca:

Eeeej Marieke en vriendinnetje van Marieke..

Je bent dus alweer vollop aant feesten daar he ;) Goed zo! Haha
    Nou ik denk dat ik je wel heel erg ga missen op stage hoor.. maarja xal vaak aan je lieve kaartje denken..!! Heel veel plezier daar en ik huppel af en toe nog wel ff langs om een berichtje te droppen... Xusss n Liefs Bianca

• 09 Januari 2006 - 16:28

Joep:

he marieke alles goed lees ik.
    heb de nieuwe studentte al weer buiten gezet had er een heel growshop van gemaakt boven.
    Is net 3 dagen bij mij.
    Ook lekker gezellig wat je je wel niet kunt vergissen in mensen he.
    Veel plezier nog daar en tot horens grtn joep

• 09 Januari 2006 - 16:30

Afra En Inge:

heeeeeeeeeej vrouwkeee!!
    Alles goeeeeee? Wij net vol verwachting onze mail gecheckd..en jahoor mail van Klaar!! Maar er stond niks in!!! Beetje jammer..volgende keer graag met inhoud..jaaaaa?! :)
    Veel plezier en tot snel!!
    We missen je!!!
    Kus van de Korvel-chicks Inge en Afra!

• 09 Januari 2006 - 16:59

Jose:

fijn fijn fijn, vooral die gezelligheid, want die hebben jullie toch zooooooooooo hard nodig!!!!
    lieve groet Jose

• 09 Januari 2006 - 20:42

Marleen:

Hey meiden, ik wens jullie heel veel plezier vanuit Curacao. Maak er een toffe tijd van en geniet ervan, dat doe ik hier ook! We houden elkaar op de hoogte...

• 09 Januari 2006 - 22:54

Linda:

Hey meissies! Goed om te horen dat het daar gezellig is! Enne.. sturen jullie binnenkort een mailtje met alle inside information??(haha)!
    Veel plezier daar en maak ze daar niet te gek he!
    Kussie xxx Linda
    ps: hoezo overgewicht?

• 10 Januari 2006 - 07:38

Suuske:

Fijn om te horen dat jullie het goed maken! Veel plezier he en rietje.. niet met die Engelse jongen SAMEN IN de douche eindigen he (of juist wel!)
    Dikke X

• 10 Januari 2006 - 09:52

Joska:

Hey Klaar en Mariek!!!

Leuk om te horen dat het nu al zo gezellig is! Wordt helemaal jaloers ;)!! Voor mij is het alleen maar leren, hier, snik...
    Iig nog heeel veel plezier met het volgende feestje!!

Liefs en dikke kus, Joska!!!

• 10 Januari 2006 - 10:33

Moon:

Haaa wiefkesss!! Joehoeoe,eindelijk valt er wat te lezen op die site van jullie! Delen jullie niet samen een kamer? Zijn het goeie feestjes daar? Wodka in plaats van bier? Klaranovski, thanks voor je sms en je mail, maar de volgende keer graag met inhoud! hahaha! Veel plezier, kus Moon

• 10 Januari 2006 - 10:54

Loes:

He jullie daar in het noorden! Leuk om iets te horen! En super natuurlijk dat je nu al feestjes hebt!!! Wij gaan hier wel gewoon lekker door met studeren..... Have fun he!!!
    xx

• 10 Januari 2006 - 12:02

Dennis A:

Hey Marieke en Klaartje hebben jullie het een beetje naar jullie zin Daarooo in Noorwegen?? Beetje leuke ski noormannen haha Doei succes en veel plezier.

• 10 Januari 2006 - 12:52

Moona (limburg):

hey riekje
    heel veel plezier daar en niet te veel kerels de kop gek maken he
    kus simi (tieten)hahaha

• 10 Januari 2006 - 18:37

Nils:

hey marieke... je neef hier... leuk dat jullie een kamertje hebben en zometeen ook internet...waardoor jullie weer leuke foto's kunnen plaatsen. Nou ik zie je verhalen wel tegemoet :). Kus Nils

• 11 Januari 2006 - 09:38

Nicole En Inge:

Heeuuj dudes!!! Mar dan van de vrouwelijke kant he! Phatte shit man dat jullie daar zitten. Lekker sjansen dansen, whaa. Ej meiden, hopen dat jullie t naar je zin zullen gaan hebben. En marieke, heb je al muts gevonden, haha? We horen snel van jullie. Adios dikke kus

• 11 Januari 2006 - 16:55

Coby:

Hallo meiden, goed te horen dat jullie niet verdwaald zijn op jullie eerste tocht:met kaart en kompas lopen. Fijn dat er internet aanwezig is kunnen we wat langer buurten en ons weer eens bekijken.Lieve groeten en heel veel fun, knuffel van Coby, Jasper en Freek